nikerosheone

Samtidigt skulle det öka utgifterna genom att utöka kontanta skattekrediter för låginkomst amerikaner, nikerosheone avbryta de automatiska utgiftsnedskärningarna till militära och inhemska program och öka medlen för arbetsutbildningar, bland andra förändringar.

Det republikanska partiets ledande röst om budgetfrågor, representant Paul Ryan, sade att rapporten visar att Obama: s budgetplan ’fortsätter att förvärras’ på grund av skatte- och utgiftsökningarna föreslår det.I ett uttalande sade Ryan att Obama-budgeten aldrig skulle nå balans och skulle köra ett underskott på 746 miljarder dollar i finanspolitiken 2024. Däremot passade republikaner i representanthuset förra veckan en Ryan-budget som förutser ett litet överskott det året efter djupa nedskärningar till inhemska program, särskilt de som hjälper de fattiga.nike barcode Den budgeten innehåller inga skattehöjningar.

’Den här nya rapporten är bara mer bekräftelse: Presidentens budget skulle ta oss i fel riktning’, säger Ryan,http://nikerosheone.se/ ordförande för budgetutskottet för huset. nike brand’Det skulle ta mer från familjer att spendera mer i Washington.’Demokrater, som baserar sina återvalskampanjer om ansträngningar för att minska klyftan mellan rika och fattiga, förväntas utgöra Obama: s förslag för att hjälpa medelklassen och de fattiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *